top of page

IX έκανε αναγκαστική προσγείωση στο κέντρο

Απίστευτο ατύχημα

Τρελή πορεία κατέγραψε ένα Ι.Χ. σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Ολυμπιάδος καταλήγοντας σε τοιχίο παρακείμενου καταστήματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 03:00, τα ξημερώματα, όταν το όχημα με μεγάλη ταχύτητα στη συμβολή της Ολυμπιάδος με τη Θεοτοκοπούλου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε τοιχίο καταστήματος, έχοντας πάρει ξηλώσει πινακίδα σήμανσης και πασσάλους.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός παρά μόνο εκτεταμένες υλικές ζημιές στο όχημα.

Πηγή: ethnos.gr

Και κάπου εδώ έρχομαι και προβληματίζομαι, το τελευταίο διάστημα έχουμε ζήσει αρκετά περιστατικά που θα ζήλευαν μάλιστα όλα τα στούντιο του Χόλιγουντ. Κι αναρωτιέμαι, φταίει που ίσως την έχουμε δει λίγο παραπάνω Κολιν-Μακρει? Φταίει το κινητό που τυχαίνει να οδηγήσαμε διαβάζοντας την καθημερινή μας ενημέρωση? Η μήπως το ότι λόγω κρίσης τα οχήματα έχουν να δουν συνεργείο από την μέρα κατασκευής τους? Ίσως και όλα τα παραπάνω... Όπως και να χει η Θεσσαλονίκη ζει σε μια έξαρση ατυχημάτων τους τελευταίους δυο μήνες και θα έπρεπε να μας προβληματίσει όλους ανεξαιρέτως το τι φταίει ιδίως το Δήμο και την Περιφέρεια που η αδιαφορία τους βρίσκεται σε άλλη ήπειρο.


130 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page