top of page

Το Youtube θα πάψει να υπάρχει όπως το ήξερες! #saveyourinternet

Έγινε ενημέρωση: 16 Ιαν 2019


Στις αρχές Ιανουαρίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ψηφίσει για την οδηγία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν εγκριθεί το άρθρο 13 της πρότασης οδηγίας για την πνευματική ιδιοκτησία, θα επιβληθεί ευρεία λογοκρισία σε όλο το περιεχόμενο που μοιράζεστε ηλεκτρονικά.


Τί είναι το άρθρο 13?Δές το παρακάτω βίντεο για απλά ΕΛΛΗΝΙΚΆ:


Τι μπορώ να κάνω?

Επικοινωνήστε με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πριν από τις 20 Ιουνίου και ενημερώστε τους ότι χρειάζεστε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας που προστατεύουν το Διαδίκτυο σας, ένα διαδίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε ειδήσεις και πολιτισμό με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου μπορείτε να περιμένετε δίκαιη μεταχείριση και όπου τα δικαιώματά σας ως πολίτες της ΕΕ προστατεύονται.

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία επικοινωνίας που υπάρχουν στο https://saveyourinternet.eu/ για να ειδοποιήσετε τους ευρωβουλευτές για την κρισιμότητα της ψηφοφορίας

Η

ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΛΙΝΚ:

Εάν θές να διαβάσεις όλο το άρθρο 13 και να δείς άν και πώς σε επηρεάζει μπορείς να επισκεφτείς το παρακάτω λίνκ:

ΜΗΝ ΜΈΝΕΙΣ ΆΠΡΑΓΟΣ!

Εμείς να ενημερώσουμε τον κόσμο που γουστάρει ότι κάνουμε και μας ακολουθεί,αυτούς που γουστάρουν τη φάση μας αλλά και το δέσιμο που κάνουμε για να σας το μεταφέρουμε πάντα με έναν τόνο αυθεντικότητας.με τον ωμό τόνο της αλητείας,έτσι όπως το ζούμε κι όπως το γουστάρουμε..ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ακόμα κι αν η χούντα του διαδικτίου μας ρίξει το κανάλι στο youtube. Με τον έναν η με τον άλλον τρόπο θα βρούμε τη λύση.

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page