top of page

Πολλά Τροχαία Για Μια Μέρα.


Κακή μέρα η σημερινή για ορισμένους οδηγούς. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας. Η κλασσική κουραστική και μέσα στη καθημερινή ρουτίνα, Δευτέρα.

Ξέρω και νιώθω την κουρασή σας. Πως αναπολείται τις μέρες του Σαββατοκύριακου. Δύσκολο. Πόσο μάλλον όταν η πρώτη μέρα της εβδομάδας σας, είναι βροχερή.

Όχι απλά βροχερή. Αλλά ρίχνει καρεκλοπόδαρα...

Εκεί θέλω να καταλήξω. Η σημερινή μέρα ξεκίνησε με απότομη αλλαγή του καιρού. Κάνοντας τους δρόμους κάπως επικίνδυνους, λόγο ολισθηρότητας.

Ορισμένοι οδηγοί μάλλον δεν ήταν και τόσο προσεκτικοί για ένα τέτοιο καιρικό φαινόμενο.

Δυστυχώς, σήμερα σημειώθηκαν ορισμένα τροχαία στη Θεσσαλονίκη. Κυρίως στον περιφερειακό, αλλά και στην Εγνατία Οδό.

Μία τετραπλή καραμπόλα ψηλά στο Δερβένη, στην Εγνατία Οδό. Επίσης, λίγο πιο πέρα άλλη μία σύγκρουση δύο οχημάτων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Από αυτή την σύγκρουση, τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς μόνο ένα άτομο. Λίγη ώρα αργότερα, 200 μέτρα πιο κάτω εξετράπει μία νταλίκα.

Για να συμπληρωθεί το καρέ, στο ρεύμα προς Χαλκιδική, στο ύψος της Καρδίας, έχουμε τρείς τραυματίες, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αναποδογύρισε.. Το συγκεκριμένο ατύχημα, πλην των ανθρώπων που τραυματίστηκαν, ταλαιπώρησε και άλλους οδηγούς οι οποίοι είχαν μείνει ακινητοποιημένοι στη Μουδανίων από τις μεσημεριανές ώρες.

Ξέρω ότι όλοι βίαζεστε να τελειώσετε τις δουλειές σας και να γυρίσετε σπίτια σας ή να φτάστετε στον προορισμό σας λίγο νωρίτερα. Αλλά μην ξεχνάτε και την ασφάλεια σας. Το να βρέξει και να κάνει τους δρόμους να γλιστράνε δεν είναι και το πιο αθώο πράγμα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Λίγη παραπάνω προσοχή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ελέγξετε τις παρακάτω ιστοσελίδες:

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page