top of page

Η πιο επικίνδυνη περίοδος για οδήγηση!?

Έγινε ενημέρωση: 12 Μαΐ 2020

Καθώς «επιστρέφουμε» από αυτήν την περίοδο φαρσοκωμωδίας που όλοι μας ζήσαμε, Έχοντας όλοι κλονιστεί η ψυχικά ψυχολογικά και στους περισσότερους έχει κυριαρχήσει αυτή η αίσθηση διαφυγής από την ρουτίνα της καραντίνας και του εγκλεισμού,




επείγει ένα παραπάνω προσοχή μας καθώς η επιστροφή μας στην άσφαλτο εγκυμονεί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ και σίγουρα το να μπλέξεις σε ατύχημα λόγω κάποιου ασυνείδητου είναι πιο πιθανό από το να κολλήσεις κορονοιο. Το νου σου λοιπόν τώρα που επιστρέφουν όλοι στους δρόμους.

Έχε την προσοχή σου σε εγρήγορση.

10/5 23:47

Επανερχόμαστε σε αυτό το άρθρο λίγες μέρες μετά και έχει ήδη συμβεί δυο φορές το ίδιο ακριβως περιστατικό με οδηγούς να εισέρχονται στο αντίθετο ρεύμα σε Εθνικούς Οδούς και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Από την άλλη εμείς όλοι μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς και μετακινήσεις σιγά σιγά αμέριμνοι και παντού ακούμε ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση στους ψυχολόγους λόγω εγκλεισμού.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΚΙ ΟΛΑΣ, μπορεί να μην βάζουν κόντρες,μπορεί να είναι ο δίπλα σου η ο μπροστινός σου. Ο δρόμος μετά τον κορονοιο θέλει και εγρήγορση και προσοχή τελικά γιατί μόνο το ένα δεν φτάνει..








206 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page