top of page

Ο Μεγαλύτερος Έλληνας Youtuber είναι Σαλονικιός...και τα Σπάει.

Έγινε ενημέρωση: 16 Ιαν 2019


Μιλάμε για ένα κανάλι με 1.000.000 συνδρομητές + ,με πάνω από 300.000.000 συνολικές προβολές που μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια ζωής ΈΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΊΣΕΙ το Youtube με ένα θέμα που σίγουρα δε θα μπορούσε να μαντέψει κανείς αλλά μην αγχώνεστε γιατί θα τα δούμε όλα μαζί.

Ο Βασίλης λοιπόν ανοίγει το κανάλι στις 2 Απριλίου του 2016 ενώ δούλευε σε ένα εργοστάσιο που του παρείχε τον εξοπλισμό και το υλικό καταστροφης που χρειαζότανε, σε συνδιασμό με ένα απλό κινητό τηλέφωνο,μεγάλη όρεξη μεγάλη φαντασία κατάφερε να ξεκινήσει μία σειρά βίντεο-καταστροφών.


Έχοντας βρεί λοιπόν τον αρχικό εξοπλισμό ξεκίνησε να καταστρέφει πράγματα κι όταν λέμε πράγματα εννοούμε τα πάντα,από σφαίρες παιχνίδια κολόνιες σπρέι μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές και μάλιστα ορισμένες πολύ ακριβές.


Σιγά σιγά άρχισε όλη η ιστορία να επεκτείνεται έτσι άρχισε και ο Βασίλης χωρίς καμία υποστήριξη να εξελίσσει τον εξοπλισμό του,κάμερες, μικρόφωνα φώτα μέχρι σε σημείο να αγοράσει Βιομηχανικό καταστροφέα και δικιά του υδραυλική πρέσα. Κάπου εκεί με την βοήθεια κάποιων φίλων,επαγγελματιών και με την βοήθεια του κοινού του που είχε επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο άρχισε να καταρρίπτει τα Ελληνικά νούμερα στο Youtube και όλα αυτά σκεφτείτε μόνο το 0,7% των προβολών του να προέρχονται από την Ελλάδα.

Μπορείς να παρακολουθήσεις περισσότερα για τον Βασίλη σε μια εκπληκτική συνάντηση του με τον Ευτυχη στο παρακάτω βίντεο:


Η να παρακολουθήσεις κάποιο από τα βίντεο του στο κανάλι του στο Youtube πατώντας ΕΔΏ

Το μόνο σίγουρο είναι πώς θα'πρεπε να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ακολουθόντας το Experiment The Crusher σε όλα τα social media και κοινοποιόντας κάποιο βίντεο που θα σου κινησει το ενδιαφέρον και πιστεψε με θα βρεις αρκετα.

58 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page