top of page

Μια νέα σειρά επεισοδίων αφιερωμένη στους αστέρες.



Αναστασία Βασιλιάδου

Μία σειρά που καλλιεργούσαμε πολύ καιρό. περίπου εδώ και ενάμιση χρόνο, #Allstarzz.

Μία ιδέα αφού δώσαμε το βήμα σε όλους εσάς με τα #OpMeetUp καιρός να δούμε τι έχουν να πούν

και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο χώρο μας,στην πόλη μας, και όχι μόνο.Άνθρωποι που ώς συνήθως ξεκίνησαν από δικά μας στέκια με τα ίδια δικά μας γούστα και κατέληξαν σε κάποιο βάθρο αναδεικνύοντας την Ελλάδα,τη Θεσσαλονίκη σε τοπικό,Ευρωπαικό ακόμη και Παγκόσμιο επίπεδο ο καθένας στο χώρο του.

31/Μαρ/17 λοιπόν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα με τον πρώτο άνθρωπο που έχει φιλοξενίσει αυτή η σειρά τον οποίο δεν βρίκαμε αλλά μας βρήκε στο 2ο MeetUp :

<Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται απόψε>. Μία γυναίκα με ένα ιδιαίτερο και σπάνιο Toyota AE86 ελαφρώς αγριεμένο να μας δείχνει πως το Drift δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση. Δες το βίντεο της παραπάνω συνάντησης:


Ο λόγος για την Αναστασία Βασιλιάδου την οποία έχουμε συναντήσει αργότερα σε αγώνες δεξιοτεχνίας,στην αρένα της μεγαλύτερης έκθεσης με tuning στα Βαλκάνια Thessaloniki Tuning Show και διάφορες άλλες διοργανώσεις στο στοιχείο του μηχανοκίνητου. Η Αναστασία λοιπόν ένα ευχάριστο άτομο, πάντα με ένα υπέροχο χαμόγελο,παρέα με το ΑΕ86 εν ονόματι Ζιζέλ από τα πρώτα της βήματα όταν έγιναν τα γυρίσματα μπήκε δυναμικά στο χώρο της δεξιοτεχνίας κατακτόντας διακρίσεις αντιμέτωπη κυρίως με έμπειρους οδηγούς και μεγάλη εμπειρία

και κατάφερε να τους παίξει στα ίσια και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Δές το παρακάτω βίντεο αν θές να γνωρίσεις την Αναστασία και θές κι εσύ να δείς τί έχει να μας πεί:




85 Προβολές0 Σχόλια
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page