top of page

Μία εύλογη ερώτηση


Πρίν λίγες μέρες λοιπόν ένας φίλος της παρέας μας,αξιόλογος άνθρωπος,(όπου επιβεβαιωμένα ώς παλιός και σοφός) με αρκετές δεκαετίες εμπειρία στο χώρο πάνω σε μία γενικευμένη συζήτηση μου πετάει τις εξής απορίες που τον προβλημάτισαν.

"Πως μπορούμε να αναφέρουμε το Thessaloniki Tunning Show που πλησιάζει σε λίγες μέρες ως "θεσμό" και ότι τον στηρίζουμε όταν την μέρα της έναρξης εμείς κανονίζουμε το Underground show" και πιστεύω πολλοί θα είχανε την ίδια σκέψη και πολλοί άλλοι άπλα ίσως δεν βρήκαν το θάρρος να το επισημάνουν.

Πολλοί βέβαια θα προλάβουν σαν ειδικοί να πούνε: "πάνε να εκμεταλλευτούνε το γεγονός και να μαζέψουνε κόσμο..."

Μάρκετινγκ δε λέω...για αυτό βέβαια επειδή δεν θέλαμε κάτι τέτοιο κάναμε την μέρα από Σάββατο σε Παρασκευή όταν άλλαξε ημερομηνία το Thessaloniki Tunning Show λόγω εκλογών,

Υπάρχει και η άλλη πλευρά του μάρκετινγκ αντί Σαββάτου που ήταν αρχικά σχεδιασμένο από πέρσι προτιμήσαμε να πάει παρασκευή στην έναρξη του Tunning Show που σίγουρα είναι η πιο χαλαρή μέρα σε προσέλευση κόσμου και διοργάνωσης θα θεωρούσα το βράδυ της Παρασκευής μια πολύ καλή δόση αναβολικού για το Σ.Κ. μιας και ότι και να συμβεί εμείς Παρασκευόβραδο θα περάσουμε καλά όπως κάνουμε πάντα .όποτε η πρώτη επιλογή μας για τον πρωινό καφέ μας σίγουρα θα είναι μια βόλτα στο Thessaloniki Tunning Show είτε Σαββάτο είτε Κυριακή. Οπότε ναί φαντάζομαι όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε να στηρίζουμε την φάση και τις διοργανώσεις που ανήκουν σε αυτήν..


ΟFFICIAL ΜΙΛΑΜΕ

Μετά άκουσα το εξής περίεργο και κούφο, "Ναι αλλά άλλοι την επόμενη μέρα κάνουν αυτό κι εκείνο"

Και για πιο λόγο πρέπει εγώ να απολογηθώ για την κίνηση κάποιου ελεύθερου να κάνει ότι θέλει που

υποτήθετε ότι στηρίζει εξίσου την φάση (διαφημίζοντας ακόμα και τώρα την παραπληροφόρηση στους άσχετους από τα ΜΜΕ) και χτυπάει μέρα λόγω μάρκετινγκ με ότι συνεπάγεται αυτό.

Ο καθένας έχει την κριτική του και είναι υπόλογος των επιλογών του..Δεν μπορώ να κρίνω κάτι.. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής.,αυτός αξιολογεί το έργο του καθένα προσωπικά..

Έτσι για να ξηγιώμαστε για όλα αυτά που ακούγονται,από αυτά που δεν καταλαβαίνεις από αυτά που λέγονται. Μα κάποιοι δεν έχουνε πρόβλημα να βγαίνουνε να τα λένε όπως έχουνε τα πράγματα οκ?

Και όπως είπε κάποτε ένας φίλος: ΄Και στην τελική Δεν μπορώ να καταλάβω από πότε είναι κακό και ασέβεια να είσαι ειλικρινής. κακό κι ασέβεια είναι αυτό που κάνουν μεταξύ τους που αγαπιούνται μεταξύ τους όταν είναι στον ίδιο χώρο και μετά ξέρεις πως πάει ξέρεις πως γίνετε.'

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page