top of page

Λίμνη αίματος στην Μοναστηριού

Έγινε ενημέρωση: 13 Απρ 2019


Πριν λίγη ώρα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση Αγίων Πάντων με Μοναστηριού.

Άγνωστα παραμένουν τα αιτία. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας παρά το ότι φορούσε κράνος τραυματίστηκε σοβαρά,έχασε αρκετό αίμα.

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο .


Και θέλω να σημειώσω 2 προσωπικές απόψεις μιας και είμασταν όχι μόνο παρόν αλλά προσπαθήσαμε να δώσουμε και τις πρώτες βοήθειες γιατί κανένας άλλος από τους ένστολους δεν μπορούσε να προσφέρει μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Σίγουρα σαν περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, αλλά να ανήκεις σε σώμα ασφαλείας και να ζητάς από παρευρισκόμενους να κάνουν πρώτες βοήθειες δεν είναι ντροπή αλλά ξεφτίλα.

Και τέλος όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί με το μεγαλύτερο μέρος των οδηγών του ΟΑΣΘ. Όλοι έχουμε από μια προσωπική εμπειρία ή θα έχουμε συναντήσει κάποιον οδηγό που βιάζετε να τελειώσει την βάρδια του, να αναλύει τα χθεσινά ματς με τον συνάδελφο η να νομίζει ότι μεταφέρει πατάτες από το Νευροκοπι μη υπολογίζοντας τους επιβάτες και τους γύρω του λεωφορείου μιας και η σιγουριά των οδηγών πως δεν τους αγγίζει τίποτα πίσω από την προστασία της ιδιωτικής ασφαλιστικής του ΟΑΣΘ αλλά και του δικηγορικού συλλόγου του.

Και αυτό κάποτε πρέπει να σταματήσει.

Κανένα παρμπρίζ λεωφορείου δε παθαίνει τέτοια ζημιά εάν οι ταχύτητες είναι λογικές και πάνω σε αυτό η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.


Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και ο τραυματίας να αποφύγει τον κίνδυνο



372 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page