top of page

Κρύβεις στο γκαράζ σου θησαυρό των ‘80s? Αυτο είναι για σένα!



Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος στις 31 Μαρτίου, οι "Cult Battles" θα πραγματοποιήσουν ένα απο τα μεγαλύτερα event στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη.

Πάμε να δούμε τι θα δούμε φέτος σε αυτό το party, κυριώς για αυτούς που δεν γνωρίζουν σχετικά με αυτό. Πρίν 4 χρόνια περίπου, μία παρέα 10 ατόμων δημιούργησε μία ομαδα με κοινά παιδικά βιώματα εδώ στην Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά ξεκίνησαν αρχικά σαν ένα αστείο που αργότερα εξελίχθηκε σε μία “μάχη” ανασκαφής του παρελθόντος μεταξύ των μελών της. Η νοσταλγία για τα παιδικά χρόνια προσέλκυσε με τον καιρό όλο και περισσότερα άτομα στην σελίδα με τον καθένα να προσθέτει ακόμη ένα βίντεο με θέμα: διαφημίσεις, παιχνίδια, ταινίες, τραγούδια και στιγμιότυπα απ’ τις “χρυσές” δεκαετίες των 80s και 90s.

Έτσι λοιπόν, κάθε Απρίλη διοργανώνεται ένα τεράστιο μουσικό πάρτι σε κάποιο χώρο με έκθεση παλιών παιχνιδιών και bazaar vintage ρούχων, βινυλίων και κοσμημάτων.

Και σε αυτό το σημείο, εμείς σαν ομάδα των Street Thugs Salonica, σε συνεργασία με τους Cult Battles, θα θέλαμε να σας εντάξουμε και εσάς σε ένα υπέροχο και ξεχωριστό party.

Σας προκαλούμε λοιπόν..!

"Εάν έχεις κάποιο όχημα( αυτοκίνητο ή μηχανή) σε καλη κατάσταση της δεκαετίας 80 και θέλεις όλοι να θαυμάσουν τον θησαυρό που κρύβεις στο γκαράζ σου και να φωτογραφηθούν με αυτόν στείλε μας μια φωτογραφία στην σελίδα μας στο Facebook κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!!!"

Γιατί η Θεσσαλονίκη ζεί και μπορούμε να το αποδείξουμε όλοι μαζί!

Για να σας δώσουμε και μία γεύση, μπορείτε να δείτε και τις παρακάτω φωτογραφίες απο προηγούμενες χρονίες:

Για περισσότερες πληροφορίες:

5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page