top of page

ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ SOS post που σηκώσαμε ποτέ!!


Όλοι μας είμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανής κατάστασης άλλα και στην ανικανότητα του κράτους να προστατέψει ανθρώπινες ζωές αλλά και τις περιουσίες αυτών. Σε τέτοιες καταστάσεις το βάρος πέφτει στους εθελοντές.

Μέλος της ομάδας NorthBikeLife από περιοχή που χτυπήθηκε από τις επίκαιρες καταστροφές, ανέβηκε η παρακάτω έκκληση για βοήθεια:

Καλησπέρα σε όλους! Όπως ίσως είδατε μερικοί,στη Θεσσαλία ξεκληριστήκαμε! Ο Δήμος Φαρκαδόνας όπου εδρευω,έχω τα χωράφια μου,τις αποθήκες μου,τηνεπιχείρηση μου και το σπιτι έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή! Πανω από 1.000.000 στρέμματα έχουν καταστραφεί και πάνω από 35.000 κόσμος έχει μείνει χωρίς σπιτι αυτή τη στιγμή! Ας μη μιλήσω για τους θανάτους,ας το αφήσουμε αυτό! 500 και συνεχίζουμε…
Ζήτω λοιπόν κάποιον από την ομάδα μας,υπεύθυνα να μπορέσει να συντονίσει μια φιλανθρωπική προσπάθεια για τους πληγέντες από την πλημμύρα!
Να μαζευτουνε διαφορα πράγματα που θα αναφέρω παρακάτω και να σταλθούνε στο δήμο Φαρκαδόνας.
Όλοι μαζί στα δύσκολα!
Μερικά από αυτα που χρειαζόμαστε είναι τα έξεις:
Ευχαριστω εκ των προτέρων!🙏🙏
*ΖΗΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΡΚΕΣ — στην τοποθεσία Δήμος Φαρκαδόνας.

βοήθεια  στις πλημμύρες
βοήθεια στις πλημμύρες

Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια μεταξύ ομάδων να οργανωθούμε και να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, προσπαθούμε να συντονίσουμε υποστήριξη με ανθρωπιστική βοήθεια αλλά επειδή ο χρόνος πιέζει και οι ανάγκες είναι τεράστιες ήδη έχει δημιουργηθεί τραπεζικός λογαριασμός ώστε να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες!

ΕΓΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR8801107820000078201115207

Ράπτης Χρήστος


Παρακαλώ να είστε όλοι συντονισμένοι και να περιμένετε νεότερες οδηγίες.



Πηγή: Northbikelife

34 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page