top of page

Η στιγμή της τραγικής πυρκαγιάς από τον πατροκτόνο (Βίντεο)



Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο 45χρονος με τους ηλικιωμένους γονείς του και τον αδελφό του επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη. Η 86χρονη μητέρα του και ο 46χρονος αδελφός του υπέστησαν εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.


Στην πέμπτη ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 45χρονος, ο οποίος παραμένει σε καθεστώς κράτησης αφού κατηγορείται ότι περιέλουσε τον 87χρονο πατέρα του με βενζίνη και του έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.


Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του σαρανταπεντάχρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμπρησμού και παράβασης του νόμου περί όπλων.


Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέφθασαν στο σημείο, κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο, ενώ απομάκρυναν από γειτνιάζον διαμέρισμα στο οποίο κατέφυγαν, τόσο τη σύζυγό του, ηλικίας 81 ετών, όσο και τον έτερο γιο τους (επίσης σύνοικοι), οι οποίοι έφεραν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.



Να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη που μας προώθησε φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό.

137 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page