top of page

Ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης ταξίδεψε στη στρατόσφαιρα (Φωτό-Βίντεο)

Έγινε ενημέρωση: 16 Ιαν 2019



κουλουρι θεσσαλονικης στη στρατοσφαιρα

Σίγουρα είναι ότι πιο τρελό έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα, το στοίχημα ενός τρελού Θεσσαλονικιού να στείλει ένα κουλούρι να ταξιδέψει στο διάστημα.

Ο Θανάσης Φούκης η αλλιώς γνωστός T.O. στον χώρο της HipHop κουλτούρας έχοντας τις γνώσεις μηχανολόγου μηχανικού πέρα από παλιοσχολίτη ράπερ, είχε βάλει στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό να υλοποιήσει αυτό το ξεχωριστό πρότζεκτ για το οποίο χρειάστηκαν 4 μήνες προετοιμασίας.

Σε αυτό το πρότζεκτ στάθηκε αρωγός ακόμη ένας τρελός Θεσσαλονικιός με τον οποίον έχουμε συνεργαστεί κι εμείς στο παρελθόν και σίγουρα ήταν ο ιδανικός άνθρωπος να στήσει την οπτικοακουστική κάλυψη αυτού του πρότζεκτ και ο λόγος για τον Steve Ketner.


«Τα ξενύχτια τεσσάρων μηνών και οι κόποι δικαιώθηκαν» έλεγε ο Θανάσης Φούκης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγα λεπτά μετά την απογείωση. Παράλληλα, άρχισε να «κατεβάζει» στον υπολογιστή, τον οποίο από νωρίς είχε στήσει καταμεσίς του πάρκου, τις πρώτες εικόνες που έφταναν από την ειδικά προσαρμοσμένη GoPro κάμερα στο πακέτο του μετεωρολογικού μπαλονιού. Το κουλούρι είχε τώρα φόντο τα σύννεφα!


Εάν δεν παίζει ο σύνδεσμος, Δές το βίντεο της GoPro πατώντας ΕΔΩ

Το διαφορετικό αυτό πακέτο ταξίδεψε πολλά χιλιόμετρα πάνω από τα σύννεφα, με τη βοήθεια ειδικά τροποποιημένου μετεωρολογικού μπαλονιού, το οποίο περιέχει υδρογόνο. Όταν έσκασε, προσγειώθηκε, με αλεξίπτωτο, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία απογείωσης και συγκεκριμένα στο Χαρτοκόπι Καβάλας, όπου αργά χθες το βράδυ έγινε η ανάκτηση του πακέτου από μια άλλη ομάδα συνεργατών του Θανάση Φούκη.


11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page