top of page

Έκκληση για βοήθεια!!


Χθές στις 15 Σεπτεμβρίου συνέβει ένα τροχαίο ατύχημα με έναν συμπολίτη μας να βρίσκεται σε καταστολή σε μονάδα εντατικής θεραπείας.


Σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος, ο Μιχάλης όπως κάθε μέρα ξεκίνησε από Συκιές με το μηχανάκι μικρου κυβισμού( ένα Crypton r105) που είχε για να πάει στη δουλειά του στα Διαβατά μέσω του περιφερειακού.

Λίγα χιλιόμετρα πρίν την έξοδο για Διαβατά το απόγευμα γύρω στις 7 παρά, ενώ κινούταν

στην δεξιά λωρίδα περίπου με 80-90 χιλιόμετρα και φορώντας κράνος σύμφωνα με την καταγραφή του ατυχήματος για άγνωστους λόγους εισήλθε στην Λ.Ε.Α. και προσέκρουσε σε όχημα της Εγνατίας Οδού που έκανε έργα εκείνη την στιγμή.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Μιχάλης πιθανά έπαιζε με το κινητό και έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου,Οι συγγενείς του Μιχάλη με την βοήθεια των υπαλλήλων της Εγνατίας Οδού έψαξαν τον χώρο του ατυχήματος με σκοπό να βρούν το τηλέφωνο η κάποιο άλλο αποδεικτικό και δεν βρήκαν τίποτα.

Βέβαια να σημειωθεί πως στα Επείγοντα λίγο πρίν να μπεί στο χειρουργείο ο Μιχάλης

όταν ερωτήθηκε πώς έγινε το ατύχημα τους απάντησε ότι: "Ενώ βρισκόμουν δεξιά ένα μαύρο αυτοκίνητο ήρθε από την μεσαία λωρίδα προς τα πάνω μου" καθώς και ότι είχε ξεχάσει το τηλέφωνο στο σπίτι όταν ρωτήθηκε εάν ασχολιόταν με το κινητό.

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση μιάς και έχει σπάσει τα δύο κάτω άκρα και το μπροστινό μέρος του κρανίου του και οι γιατροί τον έχουν σε καταστολή μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.


Οι συγγενείς του Μιχάλη κάνουν έκκληση σε όποιον έτυχε να είναι περαστικός εκείνη την στιγμή του ατυχήματος η γνωρίζει κάτι για να βοηθήσει την κατάσταση μιας και το τοπίο ειναι θωλό και κάθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.

Στην περίπτωση που ισχύει τα όσα είπε ο Μιχάλης όσο είχε τις αισθήσεις του μιλάμε καθαρά για μία εγγληματική πράξη από αμέλεια κάποιου απερίσκεπτου οδηγού (κατα την άποψη μας πάντα )και πρέπει οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στην δικαιωσύνη. Οπότε ΕΑΝ είδες κάτι η ξέρεις κάτι για το παραπάνω περιστατικο κατά την άποψη μας πάντα θεωρείσαι συννένοχος στην περίπτωση που δεν αναφέρεις ότι γνωρίζεις που μπορεί να βοηθήσει. Ευχόμαστε ολόψυχα όλα να πάνε καλά και ο Μιχάλης να ξεπεράσει τον κίνδυνο καθώς και να διελευκανθεί η υπόθεση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλω επικοινωνήστε με την σελίδα του Street Thugs Salonica  η με τον αδερφό του θύματος Δημήτρη στο τηλέφωνο 6980271516

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page