top of page

SXS | Μετά το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" εμφανίζονται στη Θεσσαλονίκη.

Έγινε ενημέρωση: 16 Ιαν 2019


Η πασίγνωστη ομάδα κασκαντέρ-stunt SXS έλαβε συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά "Ελλάδα έχεις ταλέντο" που έπαιξε στο ΣΚΑΙ αυτή τη σεζόν.

Οι συμμετέχοντες πολλοί, αρκετά αξιόλογοι διαγωνιζόμενοι, όμως ήταν εντυπωσιακό το συναίσθημα που νιώσαμε παρακολουθώντας την εμφάνιση του Coco & του Loco απο το πρώτο κι όλας επεισόδιο της σειράς,κάτι το οποίο μας έλεγε ότι έχουμε πολλά να δούμε.

Είδαμε κριτές να μένουν με το στόμα σε ορθάνοιχτη στάση, είδαμε τους συνδιαγωνιζόμενους να τρομάζουν με πολλές από τις εμφανήσεις,Είδαμε τον κόσμο στο στούντιο να ξεσηκώνετε, κόσμο της παραγωγής να αποτυπώνουν τα στιγμιότυπα ακόμα και με το κινητό τους και τους παρουσιαστές να περιγράφουν συνεχώς μια έκρηξη αδρεναλίνης κάτι το οποίο ήταν και εμφανές από τις εκφράσεις του προσώπου και το ύφος τους.

Κάποιοι θα πούν τα παραλέμε,γιατί ειναι δικά μας παιδιά,γιατί.. γιατί.. γιατί.

Πρίν πείς ότι είμαι υπερβολικός ας θυμηθούμε τις εμφανίσεις και μετά βγάλε με ψεύτη ή υπερβολικό.


Ίσως θα μπορούσα να γίνω λίγο υπερβολικός με το ποσό υπερβολικά μικρός ήταν ο χώρος ώστε να μπορέσει να υλοποιηθεί μία τέτοια σειρά επιδείξεων κάτι το οποίο ανεβάζει σίγουρα τον βαθμό δυσκολίας αλλά και επικινδυνότητας και αυτό βέβαια έχοντας ζήσει κάποιες Αρένες από κοντά.

Κι αν πιστεύεις ότι ακόμα τα παραλέω να σου θυμήσω μετά από αυτό πέρασαν στην επόμενη φάση και μας χάρισαν το παρακάτω θέαμα.


Είναι τεράστιο κατόρθωμα δύο άνθρωποι από την Βόρεια Ελλάς και μάλιστα με την ίδια αγάπη με εμάς να κάνουν την δική τους προσπάθεια και να περάσουν ιδέες για την ασφάλεια του εκάστοτε αναβάτη,με τον δικό τους μοναδικό τρόπο,με αυτήν την μοναδική παρουσία ίσως και στον πλανήτη μιάς και δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες εμφανίσεις κασκαντέρ με τόσο πολλά οχήματα και όλα διαφορετικά μεταξύ τους.


Έτσι λοιπόν δέν πέρασαν δύο βδομάδες και ήδη μικροί και μεγάλοι φίλοι και των Χριστουγέννων αλλά και του μηχανοκίνητου τους έχουν απολαύσει σε μεγάλη Χριστούγεννιάτικη Εκδήλωση που γίνετε στην ΔΕΘ για το διάστημα των γιορτών μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου που θα γίνουν και οι τελευταίες εμφανίσεις.

Μέ άρωμα Χριστουγέννων τους χαζεύουμε να κάνουν τα δικά τους καλικατζαρικά μαγεύοντας το πλήθος όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο:



4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page