top of page

Μέγιστη προσοχή στα Jumbo Ωραιοκάστρου

Φιλος της σελίδας μας ενημερώνει

Για περιστατικό που του συνέβη αυτές τις ημέρες, όχι και τόσο πρωτόγνωρο καθώς αποτελεί καθημερινότητα πλέον για τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά πριν πούμε πολλά πολλά ας διαβάσουμε το μήνυμα:


<<Σημερα(21/7) και ωρα 17:00 στα Τζάμπο Ωραιοκάστρου βγήκα μετά από ούτε μισή ώρα αγορών και ιδού!

Κάμερες πουθενά, τα Τζάμπο δεν λαμβάνουν ευθύνη καμία....αυτά τα ωραία....τέτοια ζημιά και στην τελική το μόνο που βρήκαν να σηκώσουν είναι ένα σακουλάκι κέρματα 1, 2 ,5 και 10 λεπτών που είχα για τα διόδια...η ξεφτίλα της ξεφτίλας...κυρίως εκ μέρους των Τζάμπο που ο υπεύθυνος όλο υφάκι και μαγκιά να μου λέει οτι δεν φέρουν ουδεμιά ευθύνη....και μετά εγώ γιατί να ξαναπάω να δώσω τα λεφτά μου εκεί;;; Αυτά τα ωραία από μένα κυρίες και κύριοι...>>

Κι ερχόμαστε λοιπόν να συμπληρώσουμε.. σε καθημερινή βάση κάποια σπείρα έχει βρει την εύκολη λεία στο χώρο σου... είναι κατανοητό η δυσκολία να ελέγξεις έναν τόσο μεγάλο χώρο όμως η απόλυτη αδιαφορία σου το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι σταδιακή απομάκρυνση των πελατών σου.


Ο σκοπός που ανεβαίνει αυτό το άρθρο δεν είναι άλλος από την πιθανότητα να ενημερωθούν οι αρμόδιοι αλλά και να έχετε το νου σας, όσοι επισκέπτεστε τον χώρο για τις αγορές σας.

Τοποθετείτε τσάντες και λοιπά προσωπικά αντικείμενα στο πορτμπαγκάζ, η σπείρα δρα εδώ και χρόνια σε καθημερινή βάση και όπως βλέπουμε δεν διστάζει να προκαλέσει σοβαρές και πολυέξοδες ζημειες για ελάχιστα ευρώ.






417 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page