top of page

Driftclub Day

Έγινε ενημέρωση: 12 Ιουν 2019



DriftClub Day North Drive Park 22-23/6 Keep drifting fun Οι φανατικοί του drifting ετοιμάζονται εδώ και καιρό για αυτό το Σαββατοκύριακο. Απόγευμα Σαββάτου και πρωί Κυριακής θα εκτοξευθεί η λίμπιντο των φίλων του σπορ, καθώς οδηγοί και θεατές θα το απολαμβάνουν ο καθένας με τον τρόπο του και από τη θέση του. Οδηγοί από κάθε άκρη της Ελλαδας θα συγκεντρωθούν για προπόνηση, fun και καλή παρέα. Στα τριπλά, τετραπλά και πολλαπλά περάσματα αποδεικνύουν την εξοικίωση και τις ικανότητές τους, ενώ κανείς θεατής δεν μένει ασυγκίνητος. Προτού όμως συνεχίσουμε στο προσεχές μέλλον, ας κάνουμε μία μικρή αναδρομή, έτσι για την ιστορία… Το Drifting ως έπαθλο υφίσταται στην Ελλάδα από το 2001 και διεξάγονταν κυρίως σε πίστες της Ν.Ελλάδας. Στο πέρασμα των πρώτων χρόνων και δεδομένου της καλής του φήμης, το άθλημα κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών νέων οδηγών αλλά και θεατών. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, το άθλημα εξελίχθηκε με την καθιέρωση των “Driftwars” και την διεξαγωγή της σειράς αγώνων “DriftWars & Driftwars North” (2007 – 2013). Στις ημέρες μας, οι αγώνες διεξάγονται υπό της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και οι χώροι όπου γίνονται, είναι ασφαλείς και εγκεκριμένοι όσον αφορά τα μέτρα ασφάλειας αγωνιζομένων και θεατών.


Δές το Βίντεο του προηγούμενου αγώνα στα Μέγαρα:


Η πίστα Drive Park, είναι εγκεκριμένη πίστα αγώνων και διεξαγωγής εκδηλώσεων φιλικού επιπέδου. Η διοργάνωση του Driftday είναι εκπαιδευτικού αλλά και“κοινωνικού” χαρακτήρα, γι’ αυτό και επιτρέπεται η είσοδος σε όλους όσους ασχολούνται ή που θέλουν να ξεκινήσουν! Ψάχνουμε να διατηρήσουμε και να γεννήσουμε μια ομάδα δραστήριων οδηγών αλλά και φίλων της πλαγιολίσθησης στη Β.Ελλάδα.



Το Σαββατοκύριακο 22 – 23 Ιουνίου ΔΕΝ έχει παραλία λοιπόν!

Πρόγραμμα προπόνησης:  Σάββατο:  15:00 - 21:00

Κυριακή: 10:00 – 15:00

Είσοδος θεατών: 5ευρώ/μέρα

Συμμετοχή στο Driftday: 70ευρώ/2 μέρες

40ευρώ/1 μέρα


Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Σάββατο: 17:00 - 22:00 Κυριακή: 8:00 – 14:00 Είσοδος θεατών: 5ευρώ/μέρα Συμμετοχή στο DriftClub Day: 70ευρώ/2 μέρες 40ευρώ/1 μέρα Προϋποθέσεις συμμετοχής: 1) Κράνος οδηγού/συνοδηγού (υποχρεούται να φέρει ο οδηγός, αλλιώς νοικιάζει απ’ την πίστα) 2) Πυροσβεστήρας σε όλα τα αυτοκίνητα 3) Όριο θορύβου εξάτμισης 90db 4) Αυτοκίνητο σύννομο με τον Κ.Ο.Κ και την άδεια κυκλοφορίας οχήματος (αν είναι “ΜΑΜΑ”) 5) Αυτοκίνητο σύνομο με τους τεχνικούς κανονισμούς της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, όπως αυτή ορίζει για αυτοκίνητα που φέρουν αγωνιστικές πινακίδες 6) Γάντζοι έλξης για όλα τα αυτοκίνητα για διευκόλυνση, ταχύτητα και προστασία


164 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page