top of page

OpMeetUp vol 5 | Η μέρα που γέμισε ομίχλη από καμμένο λάστιχο και άκαυτες από κόφτες | Βίντεο


Λοιπόν Κουφάλες.. Μπορεί να το καθυστερήσαμε αλλά στην τελική φαίνεται να άξιζε λίγο παραπάνω με την φαρσοκωμωδία που ζούμε το τελευταίο διάστημα και με αυτό το βίντεο ερχόμαστε να σας δώσουμε ανάσα. Μια φαρσοκωμωδία που το φετινό #OpMeetUp υπάρχει από πλάνα δικά σας σε στόρυ, από κάθε στέκι και γειτονιά της Βόρειας Ελλάς με κάποιες εξαιρέσεις τους σκλυροπυρηνικούς που κράτησαν τις παραδόσεις.. Την καλύτερη στιγμή λοιπόν σκάμε μύτη με το βίντεο από το 5 που σας χρωστάμε, τώρα που είστε κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους η τσαρκάρετε με μέτρα και περιορισμούς να σας θυμίσουμε πως δέν αργεί η στιγμή που θα ξεχυθούμε στους δρόμους και θα ξυπνήσουμε την Θεσσαλονίκη που κοιμάται βαθιά και αυτό από μόνο του χρειάζεται προσοχή γιατί οι δρόμοι θα γίνουν μία εμπόλεμη ζώνη και δυστυχώς όχι με τον τρόπο που ξέρουμε.


#η_Μακεδονία_δεν_Κοιμάτε_Απόψε βολ5 Σάββατο στις 22:30 θα ξεκινήσει η πρώτη προβολή στο youtube όπου για ακόμα μία φορά θα προβληθεί με περιορισμούς λόγω πνευματικών δικαιωμάτων αλλά ευτυχώς καταφέραμε να είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές. Κάνε μια εγγραφή στο κανάλι και μια υπενθύμιση αν θές να ενημερωθείς.



Αυτό που δεν θα δείτε όμως είναι πως μεγαλώσαμε μια λίστα εθελοντών αιμοδοτών οι οποίοι προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους για να μπορούμε όποια ώρα και στιγμή χρειαστεί να καλύψουμε ανάγκες για φιάλες αίματος σε περίπτωση ατυχήματος,εκεί που τα λίγα λεπτα απο τη ζωη μας μετράνε αντίστροφα για κάποιον άλλον καθώς και ότι καταφέραμε να εκμηδενίσουμε τα κρούσματα άκρανων και άζωνων σε σημείο που κάναμε έναν άτυπο διαγωνισμό καλύτερου κράνους που μπορείς να δείς στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες πατώντας εδώ

Βέβαια πρόλαβαν για ακόμα μία φορά να χαρακτηρίσουν {Πανελλήνιο Κάλεσμα Κόντρας} την μεγαλύτερη συνάντηση με επίκεντρο στο μηχανοκίνητο ίσως και στην Ελλάδα

Θα ήταν Ευλογία να μπορεί να υλοποιηθεί τέτοια δράση καθώς αυτό θα απαιτούσε την συμμετοχή Φορέων αλλά θα μειώναμε ένα κλικ το χάσμα που υπάρχει στην Ελλάδα με δυστυχώς πιο πολιτισμένες χώρες από αυτήν.


Και κάπου εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα εσάς τα κοπρόσκυλα που σκάσατε μύτη στο 6 με τον τρόπο σας, όλους εσάς που τα κάνατε πουτάνα όλα στο 5 και μας χαρίσατε τέτοιες αναμνήσεις, κάθε ομάδα και σύλλογο μοτοσυκλετιστών / αυτοκινητιστών για την βοήθεια τους με κάθε τρόπο για την ασφάλεια της συνάντησης και της βόλτα, το crew που έβαλε τις κάμερες φωτιά και βοήθησε να βγει αυτό το αποτέλεσμα:


-Photo:

Natalia Positive

Salgrapher

Νίκος Κάπα

Stayros Amoytzidis

NiSiD

Konstantinos Tsormpatzoglou

Nick Van Konst


-Video:

Dim Kats

Konstantinos Tsormpatzoglou

Nick Van Konst

Stayros Amoytzidis

NiSiD

Γιώργος Sol


-Edit: Nick Van Konst

Nasos Markos


Καθώς και όλους αυτούς που μας στηριξαν με τον τρόπο τους:



471 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
  • TikTok
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Vimeo Icon

© 2014-2023 by STS Webmaster.

bottom of page